Kayıtlar

Mart, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

keceden baykus yastik

Resim
Ilk siparisimdi ツ insallah ugur getirir. 

Keçe süslemeli eğitici yastık vol2

Resim
Bayılıyorum şu keçeye.. Beni öyle güzel rahatlatıyor ki, doğuma ramak kala bir sürü keçe kestim. Arkadaşımla beraber başka çalışmalar yaptık ama ancak bunu paylaşabildim. Paylaşacağım birkaç tane daha çalışma var ama onlar da sonra artık.. Bunu bir arkadaşımın kızı için yaptım. Biraz daha özel olsun istedim üstüne ismini yazdım. Bugün vereceğim, inşallah mutlu olur ve beğenir :))

Defter ciltleme

Resim
Çoktandır denemek istediğim çalışmalardan biriydi defter ciltlemek... Arkadaşıma yemek tariflerini yazacağı bir ajandayı ciltlemekmiş meğer kısmet :) burada çarpı işini de ilk defa denemiş oldum. Süslemelerde keçe kullandım. Kaplamada kullandığım kumaş ise bilindik pötikare işte :)) 

Emirhan'la diyaloglar vol3

Dün bizim ufaklık lugatına yeni bir söz öbeği ekledi ya ya biz yeni duyduk :) Akşam yemeği için sofradayız. Babası emirhana yemek yedirmeye çalışıyor. Bizimki pilav istiyormuş efendim, biz de makarna yiyoruz, haliyle yememek için manalar çıkarıyor kendine. Her lokmanın arası 5 dakika falan sürüyor. Kuzucuğa gına geldi ki "baba bi saniye" diyerekten hem onu frenledi hem de bizde komik bir şaşkınlığa neden oldu. Biz sen ne ara öğrendin bu lafı diye onu severken o sofradan kaçmıştı bile :))) Bir de bu aralar onun ağzından duymaya bayıldığım cümle "rica edeleem" :)) Övünülesi ne yaparsa (oyuncağı kaldırmak, kumandayı vermek, yasaklara uymak vs) hemen çakıyoruz teşekkürü. O da yapıştırıyor : -rica edeleeeeem :))

Emirhan'la aktiviteler (sulu boya çalışması)

Resim
Bu aralar sulu boyama yapmaya bayılıyor. Ben de onu resim yaparken izlemeye bayılıyorum.. Henüz pek çok çağdaşı gibi anlamsız şekiller çizse de zamanla resim yapma sevgisi sayesinde daha anlamlı şeyler ortaya çıkacağından yana umutluyum :) Mart ayı itibariyle 25 ayı doldurduk. Artık cümleler çok daha anlaşılır oldu, kelime haznesi de hızla büyüyor. Çıkan seslere karşı o kadar duyarlı ki, ben çoğunu yakalayamıyorum.. "Aaa, anne bu ses! ne sesi?". ben sesi seçene kadar, ses çoktan kaybolmuş :) Uçak seslerine karşı öyle duyarlı ki, gece gündüz seçiyor sesi maşallah. Ama havada uçan uçakları gördüğünde çok korkuyor. Yanında kim varsa ona sarılıyor, "biz de binelim mi " diye sorduğumuzda "olmaz" yanıtını alıyoruz. Bakalım bu fobimizle nasıl başa çıkacağız.. *** Bu hafta 32 haftayı dolduruyorum artık. 2 hafta sonra izne ayrılmayı planlıyorum. Emirhan da hareketli bir bebekti ama kız ondan daha fena çıktı maşallah. Doğuma kadar okulda ne kadar