KONİŞ KUMPİR

MALZEMELER:
2 ORTA BOY PATATES
4-5 TANE MİNİK SOSİS
HAVUÇ (HAŞLANMIŞ),BEZELYE (HAŞLANMIŞ),TURŞU (GARNİTÜR DE KULLANABİLİRSİNİZ AMA BEN EVDE HAZIRLANMIŞ GARNİTÜRÜ TERCİH EDİYORUM)
MISIR TANELERİ
KAŞAR RENDESİ
1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
TUZ
MAYONEZ
KETÇAP
HAZIRLANIŞI:
PATATESLERİ İYİCE HAŞLIYORUZ, SICAKKEN KABUKLARINDAN AYIRIP ÇATALLA EZİYORUZ, İÇİNE TUZ, TEREYAĞINI EKLEYİP KARIŞTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ, BEN BOL KAŞARLI SEVİYORUM SİZDE ARZUYA GÖRE KAŞAR EKLEYEBİLİRSİNİZ. MALZEMELERİ ÖZLEŞİNCEYE KADAR KARIŞTIRDIKTAN SONRA KASELERİMİZE ALIYORUZ. PATATES PÜREMİZE KASEMİZİN ŞEKLİNİ ALDIRIYORUZ. ŞİMDİ İŞİN EN TATMİN EDİCİ KISMINA GELDİK. EN TABANA ÇOK AZ YAĞDA KAVURDUĞUMUZ SOSİSLERİMİZİ EKLİYORUZ, ÜZERİNE MAYONEZLE KARIŞTIRDIĞIMIZ HAVUÇ,BEZELYE,TURŞU ÜÇLÜMÜZÜ EKLİYORUZ. MISIR TANELERİNİ EN ÜSTE SERPİŞTİRİP KETÇAPLA NOKTAMIZI KOYUYORUZ..KUMPİRİMİZ HAZIR, AFİYET OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder
Değerli Yorumunuz için Teşekkür Ederim..