Çanakkale yolu göründü

Eylül ayında Çanakkale de yapılacak kongreye 4 bildiri ile katılıyorum. Bildirilerim kabul edilmiş yaşasın !
Henüz nasıl gideceğime karar vermedim ama tübitak bursu çıkarsa uçakla izmire oradan da Çanakkale ye geçmek istiyorum. 17 saat sürüyor Hatay Çanakkale arası.. Aslında keyifli bir yolculuk olabilir Eylül de ancak kociş yalnız gitmemi istemiyor, onun da işleri nedeniyle benimle gelmesi çok zor görünüyor şimdilik.. Bakalım hele o günler gelsin..
Bugün 30 Haziran , yılın yarısı geride kaldı.. Yeterlilik sınavına 15 Ağustos itibariyle giriyorum. Tam olarak günü netleşmedi ama artık bir an önce gelsin istiyorum. Yıl sonuna doğru beni bekleyen bir takım radikal kararlar var, onların neticelerini de düşünüyorum bir yandan. Pişman olacağım kararları almak istemiyorum ama hayata da arada şekil vermek, arada riskler almak gerekiyor işte..


Minik kuzum artık tutunarak bir yerlere yürüyor, çok güzel emekliyor zaten..ayağını kaldırarak bir nesnenin üzerine çıkmayı başarıyor, kontollü bir şekilde ayaktayken yere oturuyor. Çok mutlu oluyorum onun bu hallerini izlerken. Bir sokağa düşmüş ki Allah Allah ! eve geçince kıyametleri koparıyor önce, işten gelince eğer onu alıp gitmiyorsam dışarı bana hiç yüz vermiyor, ama gitmek gibi bir niyetim varsa kuş gibi çırpınıyor onu alayım diye :)


Canımı sıkan şeyler de olmuyor değil son günlerde, ama sabırlı olmaya gayret ediyorum. "idare" ediyorum (bu ara en gıcık olduğum kelime bu), biliyorum ki her karanlık gecenin aydınlık bir sabahı vardır. Gün gelecek bu günleri acı bir gülümseme ile hatırlayacağım bunu da biliyorum, kendimi gereksiz yere üzdüğümü de çoğu zaman biliyorum. Ama bazen oluyor işte, insan geçmeyeceğini düşünüyor.

Şarkıyı çok seviyorum ama klibi hiç beğenmedim.
Hava alanında rutin bir cumartesi güncesi daha...




Yorumlar

  1. ben de eflatunun söylediği yerleri seviyorum keşke burcu güneş söylemese diyorum :)))

    kelime doğrulamayı kaldırırsan daha iyi olur ;)

    YanıtlaSil
  2. farkında değildim, tşk ederim uyarın için ve yorumun için :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Değerli Yorumunuz için Teşekkür Ederim..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir Gülse Birsel Yazısı

Defter ciltleme

Keçeden Kitap Ayracı