1 Yaşındasın..

Canım oğlum,
1 sene oldu sana kavuşalı, seni koklayalı, sana böylesi tutulalı.. Hayatımızın ortasına nasıl da bir bomba gibi düşüverdin.. Sevgin dağıttı bizi, mest etti.. Daha nice yaşlara, beraber geçireceğimiz yıllara miniğim !
1 yaşındasın, ağzında tam 10 dişin var. Önden çıkmak üzere olan iki dişin daha var. Yürüyorsun tam 2,5 aydır! İşten geldiğimde koşarak boynuma sarılıyorsun. Ce eeee den sonra öğrendiğin ikinci oyun saklanbaç. Haa kovalamacayı da yeni yeni öğreniyorsun. Bir kahkahan var ki o kaçışlarında beni bitiren seni yüreğimin içine sokasımın geldiği..
Ananen seni o kadar şaur şupur öpmeme kızıyor. İnsan evladını öpemedikten sonra neye yarar o sevgi değil mi ama? Sen henüz öpemiyorsun ama öpücük isteyince yanağını yaklaştırıyorsun. Benim akıllı miniğim.. Henüz konuşamıyorsun ama hareketlerinle konuşmadan da anlatıyorsun bişeyleri. Babana anahtarı veriyorsun seni dışarı götürsün diye, beni buz dolabının önüne sürüklüyorsun yemek istediğinde, ananenle konuşmak isteyince cep telefonumu veriyorsun elime.. daha ne olsun? Uyanınca aniiiii, anniiii diyorsun ilk önce. Uykumu almasam da büyük bir enerji veriyor o sesin! Artık geceleri daha az  uyanıyorsun, bazen 1 bazen hiç! Dört gözle bekliyordum bu halini ama o günler çabuk geçti şimdi bakınca..
Bitanecik meleğim,
İlk yaşın kutlu olsun. Yaşadığın İLKler hep sağlık, mutluluk, huzur getirsin sana.. İLK göz ağrım, bitanem, canımın canı, sol yanım..Rabbim sana sıhatli uzun ömürler versin. Acını göstermesin, güzellikler yaşatsın sana hep.
iyiki doğdun aşkım!

Seni çok seven annen !


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir Gülse Birsel Yazısı

Defter ciltleme

Keçeden Kitap Ayracı