Sayılı Gün Çabuk Geçer

Gelecekler, geldiler, gidecekler, gittiler..
Yaz oldumu gurbetten gelen giden çok oluyor bizim buralara.. Almanya dan dayımlar geldi ve gittiler.. Rüya gibi geçti bu son ay, ramazan ayı zaten koşturmaca içinde gidiyordu onların gelmesiyle daha da hareketli günler geçirdik ve bitti gitti işte..
Bugün annemler de İstanbul a gidiyorlar. Hafta sonu kuzenim evleniyor, herkes orada, bende gitmeyi çok istedim ama ne yazık ki sınırlı sayıda olan izin günlerimi kendi programlarımda kullanmak zorundayım. Annemlerin gelmesiyle ertesi gün kocişle Çanakkale ye kongreye gidiyoruz. 2 gün orada olacağız. Geldikten bir hafta sonra ise doktora yeterlilik sınavım var ona gireceğim. Allahım! yazarken bile ellerim terliyor, aylardır çalışıyorum, umarım emeklerim boşa gitmez.

***********

Minik yavrum artık yürüyor, iki dişimiz daha çıktı. Toplamda 8 dişimiz oldu. Geçenlerde ateşlendi, 38,5 u görünce hastaneye götürdük. Neyseki endişelenecek birşey değilmiş. Boğazında kızarıklık vardı biraz, enfeksiyon başlangıcı.. Annem de İstanbul a gideceği için üzülüyordum oğlum iyi bakılmayacak daha hasta olacak diye.. Neyseki artık daha iyi, atlattık gibi. Annemler yokken kuzenim bakacak oğluma, sadece 5 gün bakacak ama biz kocişle yine de çok endişeliyiz. Kreşe versek diye düşündük ama 11 aylık bebeği kıyamadık vermeye, kuzenim oğlumu çok seviyor, oğluş da ona bayılıyor.. umarım onu yormaz ve bezdirmez oğlum, ikisi de birbirinden hoşnut kalırlar, bizde onları öyle görmekten.. :)

************

koşturmaca hiç bitmiyor, hep bir atraksiyon yaşıyoruz bakalım hayırlısı.. Umarım herşey yolunda gider..

Yorumlar

  1. Çok tatlı maşallah :) Ben kreşle ilgili naçizane fikrimi söyleyim bence 11 aylık daha çok küçük..hastalıklar açısından yani..Şimdi evde kuzeninizle olmak onun için daha iyi olacak gibi geliyor.sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler süreyya, onların bu tatlılıkları yok mu zaten, dünyayı unutturuyorlar bize :)) ben de senin gibi düşündüm ve kuzenim de karar kıldım, çok şükür o günleri atlattık. ama insan herşeye hazırlıklı olmalı, mecbur kalınca yapmak zorunda kalacağımız öyle çok şey geliyor ki başımıza. rabbim kuzucuklarımızı korusun. bu arada blogumu ziyaret ettiğin için teşekkürler :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Değerli Yorumunuz için Teşekkür Ederim..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir Gülse Birsel Yazısı

Defter ciltleme

Keçeden Kitap Ayracı