2012 giderken..

Bir yıl daha gitti ömrümüzden işte..
Yaşlanıyor muyum ne? Gençleşiyor muyum yoksa (yaşım 27 oluyor bu yıl)?
Zaman hızlı geçiyor vesselam. Evleneli, çocuklu olalı beridir daha da hızlandı sanki.. Ev-iş-okul-çocuk-eş derken bu koşuşturmaca daha da hızlanıyor sanki.. Allah can sağlığı versin, şikayetçi değilim elbette ama bazı şeylerin tam tadına varamadan yaşıyoruz ya, ona bozuluyorum en çok..

2012 de üzüntüler yaşandı ..ebediyete göçenler oldu(Kuzenim Mahmut abi erkenden aramızdan ayrıldı ve ismini sayamadıklarım), hastalıklar, canımızı sıkan olaylar, kızgınlıklarım.. Hepsi 2012 rafında yerini aldı. Güzellikler de çok oldu elbette. Doktora yeterlilik sınavında başarılı oldum, kuzum bir yaşına girdi, hala olacağımı öğrendim, daha neler neler.. 
Dilerim 2013 çok daha güzel olsun. Sağlık ve mutluluk zirve yapsın. Sevdiklerimiz erken ayrılmasın hayatımızdan. Borçlarımız azalsın, bir evimiz olsun, ailemiz büyüsün. Herkes istediğine sahip olsun. Allah sevdiklerimizle-sevdiklerinizle çok güzel günler görmeyi nasip etsin. Sevgiler..



Yorumlar

  1. Mutlu yıllar canım seni ve oğluşunu öpüyorum:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sanada mutlu,hayirli yıllar. Öperim bende seni:)

      Sil
  2. YAVRUM ALLAH BAĞIŞLASIN YAVRUNUZU SİZE... BEN HATAYI NEREDEN YAKALADIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM PROFİLİNİZDEN TABİ... ANASIDA KUZUSUDA ÇOK ŞEKER GÖRÜNÜYOR MAŞALLAH

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Değerli Yorumunuz için Teşekkür Ederim..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir Gülse Birsel Yazısı

Defter ciltleme

Keçeden Kitap Ayracı