Kreşli Olduk! (Zorundaydık)

İstemeden de olsa kuzucuğu kreşe vermek zorunda kaldık. Bugün ilk günü.. 
Kardeşim hepatit A virüsünden 4 gündür hastanede yatıyor. Annem ona bakıyor dolayısıyla.. Kuzenlerim bakmak istediler Emirhan a fakat biz her zor durumda kaldığımızda aman şimdi kim bakacak diye hayıflanacağımıza enazından tecrübe ettiğimiz bir kreşe bırakırız diye başladık gitti.. Rabbime emanet yavrum..
Komşum 3 çocuğunu verince, ben de gidip bir göreyim-görüşeyim istedim. Evimize de öyle yakın ki! Bırakması ve alması çok kolay (kendimi teselli ediyorum sanırım). Henüz aramadım, kahvaltı saati geçsin hem yiyip içti mi hem de duruyor mu.. 
(şuanda telefon geldi, arabalarla oynuyormuş bıdığım :( ) Umarım ilk günü ben de o da kolay atlatırız. Gözümü saatten alamıyorum, akşam olacak mı ki bugün ?

Yorumlar

  1. Ah canım üzülme, kreş gerçekten çocuklar için bir çok anlamda çocuklar için daha iyi hele de okulu seven çocuğun varsa,hayırlısı olsun,kardeşine acil şifalar dilerim..

    YanıtlaSil
  2. seniçok iyi anlıyorum.
    herşey iyi olacaktır merak etme, benim aykızım başladığında 15 aylıktı... İyi bir kreşse gözün arkada kalmasın...

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. bugün ikinci günümüzdü..bırakırken ağladı, ama çocukları görünce sakinleşti mutlu oldu hemen:)) neyseki insan canlısı, hele çocuklar..bayılıyor onlara. Kreşe güveniyorum da ana yüreği işte, felaket senaryolarında birinciyim sanırım. rabbim korusun hepsini. desteğiniz için teşekkürler kızlar :)

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı olsun canım ilk zamanlar biraz zor oluyor ama alışır bir hafta sonra,allah kolaylık versin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bırakırken hala ağlıyor Bahar'cım ama kısa sürede dalıp gidiyor diyor bakıcı teyzesi.. telefonda da konusuyoruz gülüyor bana, sesimi duyunca :)çok teşekkür ederim dileklerin için..

      Sil
  5. Herşey yolunda gider bi sorun çıkmaz inş..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Değerli Yorumunuz için Teşekkür Ederim..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir Gülse Birsel Yazısı

Defter ciltleme

Keçeden Kitap Ayracı