İnci inci dişleri..

Yazmayalı epey zaman olmuş.. Kuzum artık değişimlerini belli edecek boyutta büyüdü. Artık kişileri ayrıt edebiliyor.İsmini seslenince dönüp bakıyor, kucağıma almayıp yürürsem arkamdan ağlıyor, dokunmaktan ve dokunulmaktan çok hoşlanıyor. Veeee..ilk dişini çıkardı çok şükür. Arkadaşlarımın bebeklerine göre ay olarak küçük olmasına rağmen benim paşacım hemen yemekleri güpletebilmek için çıkardı incilerini. Kaşıntısı çok fazla olduğu için de hırçınca davranıyor. saçlarımı aldığı gibi avucuna çekiyor da çekiyor, hele kulağımı kapsın! aman allahım öyle kuvvetle çekiyor ki maşallah, gözümden yaş getirdi valla :)


Dün kocişim Ankara ya gitti. Kayınvalidem tansiyonu aşırı yükseldiği için fenalaşmış, hastanede yatıyormuş Salı gününden beri :( biz ancak öğrendik tabi.. Şuanda durumu iyi çok şükür, fakat daha müşade altında kalacakmış. Abim de bugün Ankara da. Nikahları olacak bugün. Havaalanının durumu hala düzelmedi, düğüne uçakla gitmeye karar vermiştik ancak bu gidişle düzelecek gibi durmuyor, hayırlısı bakalım.


Ekim ayının ilk haftası Fethiye de Ulusal Kimya Kongresine katılacağım. 4 yayın hazırlıyorum, bu katılacağım ilk kongre olacak. Umarım bir aksilik olmadan, gider sunumumu yapar ve dönerim..


Havalar artık daha iyi. Güneş sıcak yüzünü göstermeye başladı bugünlerde.. Kış da bitmek bitmedi zaten. Bu yaz sıcaklardan hiç ama hiç şikayet etmeyeceğim, gerçekten! öyle yağmurlu, kara bir kış geçirdik ki, yaza hasret kaldık gerçekten. Oğluşumu parklarda bahçelerde dolaştırmak için sabırsızlanıyorum. Bütün bir kışı evde geçirdi sayılır. Neyseki ilk adımları en güzel mevsimlere gelecek. Rabbim o günleri de göstersin..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir Gülse Birsel Yazısı

Defter ciltleme

Keçeden Kitap Ayracı