Tatlı arası :)

10 günde tam 3 kilo verdim. Benim için çok büyük bir olay, tabi bunu kutlamak lazımdı :) Dün kocişle BİM e uğradık. Kendisi bir sütlü tatlı canavarı olduğundan mütevellit beni de yoldan çıkardı, kendine sütlaç bana da kazandibi (en sevdiğim) aldı. Osmanoğulları diye bir firma, ama hakikaten hakkını vermişler.. Mmmm, enfesti..

ben de akşam yiyip de kilo olmasın diye işe getirdim, öğlen arası güplettim. Oh canıma değsin :)

Yorumlar

  1. Canım çekti şimdi :) Ben de bayılırım kazandibine ama son 3 gündür diyetteyim ve kilo veremedim beenn :( Nasıl yaptın? Çünkü gitmesi gereken tam 20 kilo var !

    YanıtlaSil
  2. sabahları ekmek yerine etimek yemeye başladım (3 tanesi cok güzel doyuruyor biraz peynir ve domatesle:) abur cuburu kestim, şekeri azalttım, suyu daha doğrusu sıvı tüketimini arttırdım, 10 günde faydalarını görmeye başladım. ha bu arada mide kazıntılarımı meyve ile bastırıyorum. akşamları da gayet ölçülü yiyorum :) malum süt çocuğum var bu kadarı kafi şimdilik :))

    YanıtlaSil
  3. Ben de etimek'e başlıyım. Hamişken hiç ekmek yemedim oğluşumda kilo almamıştım -kilolar kızımdan bana hatıra :)))) şimdi ise ekmekleri yiyip yiyip şişiyorum :DDD Esra Diyetinden ben de deneyeceğim ;)

    YanıtlaSil
  4. amannnn! emek çok tehlikeli, hele de beyaz ekmek. sadece diyet yaparken değil her zaman her şekilde sınırlamak lazım. ben bu konuda kocama da baskı uyguluyorum. o da bana içini yemiyorum asıl içi kilo yapıyor diyor. bu yüzden bir sürü ekmek içi kurum var, onları da el köftesinde veya şinitzel de kullanıyorum :D

    YanıtlaSil
  5. canım öğlenleri nasıl hallediyordun bana tam listeni yazarmısın

    YanıtlaSil
  6. Döndü aslında öyle bir diyet listem yoktu benim. ama çok dikkatliydim. yediklerimin kalorilerine bakıyordum. bebeğime süt verdiğim için de 2500 ila 3000 kalori arasında tüketiyordum. kilo vermemde çok etkili oldu. mesela ekmek yerine etimek yiyordum. akşamları hiç ekmek yemiyordum. piriç yerine bulgur yiyordum. öğlen arasında salata ya da bir dilim etimekle küçük bir porsiyon sebze yemeği, veya 1 kase yoğurt ve 1 meyve yiyordum. yani sen kendine göre bir kalori cetveli çıkarabilirsin :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Değerli Yorumunuz için Teşekkür Ederim..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir Gülse Birsel Yazısı

Defter ciltleme

Keçeden Kitap Ayracı