Marketlerden Neler Aldım Neler :))

Bazen marketlere çok güzel indirimli ürünler geliyor. Lisanslı oyuncaklar da bunların bir parçası.. Çok fazla market gezmeyi seven biri olduğum için, ne nereden alınır, nerde en ucuzu bulunur bilirim. Bu konuda mutfak masrafları hususunda kocamın takdirini toplayan birisiyim, şükürler olsun :))

Caillou bardağını geçen hafta sonu carrefure dan aldım.. 2.90 tl di fiyatı. Oğlum eline alıp bırakmayınca ben de onun olsun istedim, hazır bardaktan kendi kendine de içmeyi öğrenmişken..

****

Bu resim çerçevesi Şok'tan.. Çok sevimli..Kuzumun dünyaya ilk geldiği anlardan bir kare yerleştirdim içine..4,90 Tl di sanırım.

***
Bu oyuncağı geçenlerde BİM de gördüm ve aldım. Çok eğlenceli ve kaliteli malzemeden yapılmış. Ayrıca içinde bir sürü malzeme daha var. Tren hareket edince müzik çalıyor, oğlum çok seviyor. Fiyatı 29 Tl gibi bişeydi :)


Bu sevimli civciv de şok'tan!


İki tane de kırılmaz arabalardan almıştım ama onların fotoğrafını çekemedim :))

Yorumlar

  1. Ben de severim market gezmesini hele pazarlara gidip gezmeyi ama eskidendi, hepsi çok güzel güle güle oynasın yakışıklı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Süheylacım, biz de kocişle her hafta olmasa da pazara gidip alış verişimizi oradan yapmayı çok seviyoruz. Pazardaki o tazeliğin kokusu bambaşka gerçekten :))

      Sil

Yorum Gönder

Değerli Yorumunuz için Teşekkür Ederim..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir Gülse Birsel Yazısı

Defter ciltleme

Keçeden Kitap Ayracı