Mart ayının son pazartesi..

# Geldi, kaldı gitti derken Mart ayı da bitiyor işte.. Ömrümüzden bir ay daha silindi gitti.. Bu arada Şakir amcayı kaybettik.. Teyzemin eski eşi.. Gerçekten çok üzüldüm, Allah (c.c.) günahlarını affetsin, iyi bir insandı ama nefsine hiç hakim olamadı. İnşallah kabrinde huzur bulur. Hayat bir otobüs misali, inmek istediğin durağı beklemeden kendisi nerde indirmek istiyorsa seni orada bırakıyor, hiç affı yok! bir saniye bile şaşmıyor. Allah kuzenlerime sabırlar versin.

# Emirhan kuzu bu hafta sonu bizi bayağı şaşırttı. Bir sinirlenmeyi öğrenmiş ki Allah Allah! yumruğunu sıkmasını ve sıkarken kızara bozara bağırmasını hayretler içinde izledim. henüz 6 ayını bile doldurmamış bir çocuk nasıl bu kadar stres yaşar hala aklım almıyor. Umarım bu huy onda kalıcı hale gelmez..

# Sabah baskül 65 gösterdi kilomu, inanılmaz motive oldum. Hatta takımımın pantolonunu giydim bu sabah.  38 beden! beli oturuyor ama olsun, yine de giydim.

# Saatler ileri alındı..Uuufff! bu yaz saati uygulamasını hiç sevmiyorum. Alışmak zaman alacak..

  Güzel hafta olması ümidiyle.........

Yorumlar

  1. Sevgili Esra senin takipçin olmak isterim ama blogunda böyle bir bölüm açabilir misin? Ya da böyle bir bölüm varsa bana yol gösterir misin? ;))

    YanıtlaSil
  2. takipçim olmadığı için o bölümü kaldırmıstım :) ama yeniden koydum şimdi, teşekkür ederim ayrıca, hoş gelirsiniz :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Değerli Yorumunuz için Teşekkür Ederim..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir Gülse Birsel Yazısı

Defter ciltleme

Keçeden Kitap Ayracı